3 fantastiske ressurser for nyoppstartede bedrifter

Nei… Bildet ovenfor er ikke illustrativt for innholdet i artikkelen. Ja, det dreier seg om kunnskap. Men vi lever i 2019 – og man finner nå nyttige ord også på internett.

artikkelen fortsetter under annonsen

Når man starter opp for seg selv, er det lett å gå seg vill i en jungel fylt med feilaktig og upresis kunnskap. Det er vanskelig å vite hvilke kilder man kan stole på, og hvilke man bør holde seg unna. Førsteinntrykket har gjerne noe å si, men det er bare en pekepinn. Nedenfor har jeg ramset opp noen ressurser og nyttige linker:

  • https://medium.com/ 
    • For gründere og bedrifter som driver virksomhet innen en hel rekke bransjer. Det er også et sunt tidsfordriv. Temaene er svært varierte, alt fra mat til kunst, helse, tech og gaming. Noe for alle og enhver!
  • https://www.innovasjonnorge.no/no/verktoy/verktoy-for-oppstart-av-bedrift/ideutvikling/
    • På Innovasjon Norge sine hjemmesider finnes det mye, god informasjon. De aller fleste av artiklene er rettet mot nyoppstartede bedrifter, men det finnes også flere som passer til alt fra små til mellomstore bedrifter. Jeg har lagt ved en link til en artikkel som tar for seg samme problemstillingen som i denne artikkelen, dersom du ønsker å få tak i enda flere ressurser.
  • https://www.diskusjon.no/ 
    • Det sies gjerne at det å gjøre feil vil gjøre deg sterkere og kan bidra til sunn lærdom og tykkere hud. Jeg vil være så sikker som mulig: Lær av andres erfaringer, ikke gjør åpenbare feil som du enkelt kan unngå.
Annonse
Aktivert.no

Aktivert er et webmagasin med tusenvis av lesere hver måned. Her finner du topplister og spennende innsikter innen flere ulike sjangre.

Populære innlegg
Annonse